Renthouse_header_2.0
loading...

Välkommen till Sam Baan och Hua Hin

Hua Hin är den äldsta semesterorten i Thailand. Det har varit en semesterort för thailändarna långt innan turisterna från utlandet började komma. Här har den Thailändska kungafamiljen semestrat i alla år.

Hua Hin är en gammal fiskeby och fortfarande finns här en hamn för fiskebåtar och en pir att fiska ifrån. Skaldjuren som tas upp och serveras samma dag på någon av de många restaurangerna är bland de bästa man kan tänka sig.

Hua Hin bjuder på en fin natur med många fina golfbanor i världsklass.

Husbeskrivning - Sam Baan
Vid 8:e hålet på Palm Hills, en av Hua Hins mästerskapsbanor, ligger detta drömhus.
Länk till golfresorten: Palm Hills

Vid den 15 meter långa poolen ligger två hus, varav det stora tvåvåningshuset hyrs ut, på ca 150 kvm. På ovanvåningen ligger tre stora sovrum med egna badrum och individuell luftkonditionering.
Bottenvåningen har en öppen planlösning med barkök, stort matbord med plats för 12 personer och en soffgrupp, allt på ett vackert trägolv som sträcker sig ut på terrassen.  Den stora terrassen har stort matbord med plats till 12 personer, soffa och fyra solstolar.

Det finns även gästtoalett inne och pooltoalett ute. I carporten finns ett förråd att ställa golfklubbor och resväskor i. Här står även golfbilen, som du kan använda, parkerad.
På baksidan finns 'maids' hus, sovrum utan luftkonditionering, tvättmaskin och ett thaikök med ett extra kylskåp, (det går åt mycket dricka i värmen) och en spis med tre gaslågor där man kan woka alla underbara råvaror från marknaden. Ofta bjuder vi in en thaivän som vet hur man lagar thaimat:-). Hon ställer upp för er också, ca 300:- + råvaror
Bästa viloplatsen, "sunset drink" stället är utan tvekan vår lilla "sala" vi vattnet. 
Ta en siesta i dagbädden, en drink i solnedgången, bara njut.

I den tropiska trädgården på 1600 kvm med vatten på två sidor finns det kokospalmer, mango, lime, citrongräs, ingefära mm.

Här finns:  Luftkonditionering                           WiFi

                 Tvättmaskin                                    Satellit TV
                 Diskmaskin                                     BBQ   - kol  
                 Hårtork                                           CD spelare 
                 Strykjärn & Strykbräda                   Böcker
                 Microvågsugn                                Golfbil
                                                         
Det finns många bra mataffärer i Hua Hin så vi köper ofta med en bra köttbit, fisk eller kanske en bläckfisk och grillar på terrassen på kvällen.

Med golfbilen tar du dig lätt runt i området, om du ska till golfklubben och äta lunch eller till sportcentret för att spela tennis, squash eller simma i 25 meters poolen.

Sam Baan är thai för "Tre hus"